TOP

Hvalpe

 

Vi forventer hvalpe på Olga og det bliver ca. sidst i November 2023.
Olga er Kristians og Dennis hund, så vil du vide mere om Olgas hvalpe og evt. skrives op til en af dem, så kontakt Kristian eller Dennis.

Kristian mail: kristiantofte@gmail.com  eller mobil: 41321305

Dennis mail: dennishedjo@yahoo.dk    eller mobil: 22826338

 

Vi har rigtig stor efterspørgsel på vores hvalpe og vi er super glade for, at der er mange der ser de samme kvaliteter hos vores hunde som vi selv gør, og ønsker sig en af vores hvalpe.

Hvis du kunne tænke dig en af vores hvalpe, så skriv en mail til os, når vi har lagt op på siden hvem af vores tæver der skal have hvalpe. Skriv lidt om dig/jer, hvor hunden skal bo, samt om jeres erfaring med denne race. Vi sælger kun hvalpe til hundekyndige hjem, som har erfaring med sheepdog, da det er en meget energisk race, som kræver en del plads og frilufts liv.

Vores hvalpe er med stambog og de bliver tjekket af en dyrlæge inden de forlader os. Her bliver de øjenlyst, bliver chippet, får ormekur, samt den første vaccination og det hele bliver anført i deres sundhedsbog, som ny ejer får med.

En hvalp fra os, koster 15.000 KR.

Kommer du i betragtning til en af vores hvalpe, så finder vi sammen det rette match, når hvalpen er omkring de 6 uger og samtidig beder vi om et depositum på 7000 kr.

 

 

Skvisa og Olga –