Hvalpe

tre_paa_stribe_hvalpe

 

Vi forventer at få hvalpe i efteråret 2019 og man er meget velkommen til at ringe eller skrive til Helle og evt. reservere en hvalp. Vi har valgt, at det er Skvisa der skal have hvalpe i denne omgang.

Hvis du kunne tænke dig en af vores hvalpe, så skriv en mail til os, hvori du skriver lidt om dig/jer, hvor hunden skal bo, samt om jeres erfaring med denne race. Det er en meget energisk race, som kræver en del plads og frilufts liv og vi anbefaler derfor ikke, at man anskaffe sig en Australian sheepdog, hvis man bor i lejlighed.

Vores hvalpe er med stambog og de bliver tjekket af en dyrlæge inden de forlader os. Her bliver de øjenlyst, bliver chippet, får ormekur, samt den første vaccination og det hele bliver anført i deres sundhedsbog som ny ejer får med.

En hvalp koster 10.000 KR.

 

Tulle har fået hvalpe, med vores Pogi

Tulle (Bluebell) har født 9 dejlige hvalpe den 20 maj 2019 og Pogi (Sunnycreeks Northern Xposure)fra Almindingen er far. Begge forældre er med stamtavle og registreret i DRU. De vil være klar til at komme hjem til deres familier efter 8 uger fra fødsel, så det vil være fra uge 29 og frem. Vi bor på Djursland, er hjemme det meste af tiden og vil gerne have besøg af evt. interesserede hvalpekøbere. Ring gerne og vi kan lave en aftale om besøg.

Kontakt Mette og Svenn Frisk tlf. 26 91 94 69 eller 21 97 71 79